Over Stalzoeken.nl

Stalzoeken.nl is hét zoekplatform voor handel-, trainings- en pensionstallen!
Vind de passende stal voor jouw wensen in jouw regio of wordt gevonden door passende potentiële pensionklanten.

Wat is stalzoeken.nl?

Stalzoeken.nl faciliteert het zoeken naar stallen op het internet. Potentiële pensionklanten kunnen eenvoudig een stal vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. Op stalzoeken kan men namelijk zeer gericht zoeken op basis van postcode, maximale afstand en een uitgebreide lijst van faciliteiten. Vervolgens worden alle stallen getoond die tenminste aan deze punten voldoen.

Zo zorgen wij ervoor dat het zoeken naar de passende stal eindelijk makkelijk wordt. Voor stallen bieden wij de kans om gevonden te worden door duizenden zoekende, die elke maand op ons platform zoeken naar de passende stal. Gewoon met een paar kliks bent u of bij de juiste stal of zorg je ervoor dat ook jouw stal gevonden wordt.

Één centraal punt voor handel-, training- of pensionsstallen met één duideijk doel: het vinden van de juiste stal voor je paard.

Voor paardeneigenaren

Als paardeneigenaar wil je natuurlijk zo goed mogelijk zorg dragen voor je paard. Daarvoor ben je afhankelijk van de dienstverlening van een pensionstal. Zo individueel als onze paarden, zijn ook onze wensen. Zo vindt de ene paardeneigenaar het erg belangrijk dat er goede bodem in de rijbaan is of dat er droog gereden kan worden in een binnenbak, terwijl de andere paardeneigenaar vooral op zoek is naar een stal waar het paard zo veel mogelijk buiten of met andere paarden staat. 

Zoeken naar stallen op het internet kan erg frustrerend zijn. Niet alle stallen hebben een website of komen naar voren, als je gericht naar een stal in de juist regio gaat zoeken op google. Hiervoor biedt stalzoeken.nl de oplossing. Makkelijk en eenvoudig in jouw regio naar een stal zoeken, die voldoet aan jouw voorwaarden.

Zodat jij en je paard gelukkig kunnen zijn!

De voordelen voor paardeneigenaren

 1. Zoeken op faciliteiten, postcode of afstand, voor het juiste zoekresultaat
 2. Breed aanbod van stallen
 3. Volledig gratis kunnen zoeken en alles kunnen zien
 4. Direct contact op kunnen nemen met de stallen
 5. Geen facebook, google of marktplaats meer nodig
 6. Snel de juiste stal gevonden

Voor handel-, trainings-, of pensionstallen

Als pensionstalhouder heb je jouw handen vol. Naast alle werkzaamheden die op het bedrijf te doen zijn, blijft er weinig tijd over voor marketing en het vinden van de juiste klanten. Het werven van nieuwe klanten kan veel tijd en moeite kosten maar is noodzakelijk om de constante geldstroom te waarborgen. Want elke dag dat een stal vrij is, kost je eigenlijk geld in je bedrijfsvoering.

Het goed gevonden worden op het internet is nog nooit zo ingewikkeld geweest. Je moet je website optimaliseren, de juiste zoekwoorden vinden, deze goed op de website verwerken en dit constant blijven monitoren. Alleen op deze manier zorg je ervoor, dat als potentiële klanten zoeken naar een pensionstal in jouw regio, je ook naar voren komt in google.

Advertenties zetten op facebook, martkplaats en andere platformen kost niet alleen veel tijd, maar kan ook snel duur worden. Verder is het niet altijd duidelijk wat het succes van deze acties zijn en blijf je het jaar op jaar maar weer proberen.

De voordelen voor staleigenaren

 1. Altijd vindbaar zijn voor een vast bedrag per jaar
 2. Niet meer afhankelijk van de vindbaarheid in zoekmachines, facebook of marktplaats
 3. Betere match met klanten door specifieke zoekfilters
 4. Grote besparing van tijd door het makkelijk online zetten van de stal
 5. Eigen pagina op stalzoeken inclusief foto's en een overzicht van alle faciliteiten, met directe link naar eigen website en contact mogelijkheden
 6. Getoond worden in de juiste regio en met de juiste faciliteiten
 7. Toevoegen van andere diensten aan de overige pagina's
 8. En wellicht het allerbelangrijkste: Geen automatische verlenging! Wij nemen contact op als de termijn verloopt

Het 'gevonden worden' is aantrekkelijk geprijsd en laat je voor een kleine bijdrage, de zichtbaarheid van je bedrijf voor maar liefst 12 maanden verhogen. Heb je na afloop van deze 12 maanden niet het gevoel dat er meer verkeer op je website is geweest of er meer aanvragen binnen zijn gekomen, dan loopt je abonnement gewoon uit. Geen automatische verlenging, je zit nergens aan vast.

Ben je na 12 maanden ervan overtuigd wat stalzoeken voor je kan doen, dan kan je heel gemakkelijk je registratie verlengen en blijf je meer klanten binnen krijgen vanuit Equiweb! Net zoals veel van onze tevreden klanten die al jarenlang op stalzoeken staan.

Uw stal ook aanmelden? Ga dan direct naar het aanmeldformulier.

BONUS: Aanvullende diensten kunnen ook op de andere zoekplatformen van Equiweb voor een aantrekkelijk gereduceerd tarief getoond worden. Denk bijvoorbeeld aan "instructie", "clinics" of "manege". Je krijgt van ons na aanmelding een goede aanbieding hierover.

Het hele aanbod van Equiweb is te vinden op www.equiweb.nl

 NIEUW: Stalzoeken vrijblijvend 3 maanden proberen? Gebruik actiecode INTROACTIE voor een try-out periode met een attractieve prijs!