Stal Groot Bannink

Op aanvraag

Omschrijving

Pensionstal in Hengelo (vlakbij Vorden, Delden en Linde) met o.a. Paddock Paradise en vlakbij het bos. 

Momenteel vinden er een aantal verbouwingen plaats mbt nieuwe schuilstallen met eigen weiland en een trek. Tevens is de buitenbaan vergroot naar 30x60 meter. Zodra alles afgerond is en er nieuwe foto's beschikbaar zijn, zullen we deze hier plaatsen. 

Net buiten het Gelderse dorp Hengelo ligt pensionstalling Groot Bannink. De open velden worden er omzoomd door rijen bomen. Daardoor ontstaan intieme doorkijkjes in het landschap. In deze groene omgeving biedt Groot Bannink in alle rust en ruimte een beschutte omgeving voor paard en ruiter. Het welzijn van uw paard en de balans tussen mens, dier en natuur, staan bij ons voorop.  Als u en uw paard zich thuis voelen, hebben wij ons doel bereikt. 

Hoe wij dat doen? Bij pensionstalling Groot Bannink verzorgt u zelf uw paard. Daarnaast heeft u echter tijd nodig voor uw werk, gezin of familie. Daarom vormen wij met u een team, zodat uw paard:

  • Dag en nacht in de gelegenheid is om samen met andere paarden buiten te zijn op een van onze weiden;
  • 24 uur per dag de beschikking heeft over hooi en ruwvoer.

Aangezien stalhouders Jos, Alie, Marco en Monique Wiggers naast de pensionstalling wonen, is er bijna altijd iemand in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Heeft u eens wat meer tijd om handen? Dan drinken we met elkaar koffie en praten bij, want onze stal is ook uw stal.


Faciliteiten

Aantal-boxen < 20
Buiten Weidegang 24/7 weidegang
Buitenbaan 20x40 20x60
Huisvesting Standaard box Paddock Paradise Loopstal Half-pension
Overig Trailer stalling Zadelkamer
Rijbanen Longeercirkel
Services Vakantie service Geschikt voor pensioen paarden
Type Pensionstal
Uitrijmogelijkheden Nabij het bos Nabij ruiterpaden (overig)
Verzorging Wasplaats Warm water

Afbeeldingen