Ruitersportcentrum M&M

Beschikbaar

Omschrijving

Ruitersportcentrum M&M is gelegen aan de Zeumerseweg 18 te Voorthuizen, Gelderland. De bouw van de eerste pensionstallen en paardenfaciliteiten werd in de zomer van 2002 afgerond en vanaf het najaar van 2007 is het ruitersportcentrum uitgebreid met een 20 x 60 m rijhal, dertig extra paardenstallen, een nieuwe eb- en vloedbodem in de buitenbak en longeercirkel en is er extra grond aangekocht ten behoeve van weidegrond. 

Nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar een fijne stal voor uw paard? Hecht u waarde aan een kwalitatief goede pensionstal, een goede verzorging en voldoende weidegang? We laten ons ruitersportcentrum graag aan u zien! Bel Maurice of Marlous om vrijblijvend een rondleiding te krijgen en te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn! 
Tel. 06 54695241

Pensionstallen

Stallen

In het eerste stallencomplex hebben we 14 paardenstallen, 1 merrie-met- veulenstal en 4 kleinere ponybuitenstallen. In de rijhal zijn 30 paardenboxen. De boxen hebben een weefraam en de paarden kunnen door de tralies contact hebben met elkaar. Beide stallencomplexen beschikken over ruime spuitplaatsen met koud en warm water, een zadelkamer en toiletten.

Voeding

De paarden krijgen 2x per dag brok en 3x per dag kuil. Naar wens wordt er een keer extra (muesli) gevoerd.

Weidegang

Bij mooi weer lopen de paarden minimaal 4 uur per dag in de weide. Bij slecht weer en in de winterperiode beschikken we over paddocks waardoor de paarden toch elke dag voor een langere tijd naar buiten kunnen.

Rijden

Zowel de rijhal (20x60 m), de buitenbak (20x40 m) en de longeercirkel beschikken over een eb- en vloedbodem zodat er het hele jaar op een goede bodem getraind kan worden.


Faciliteiten

Aantal-boxen < 50
Beveiliging Camera bewaking Zadelkamer met slot/alarm Alarm
Binnenbaan 20x40 20x60
Buiten Paddocks Weidegang
Buitenbaan 20x40
Huisvesting Standaard box
Overig Trailer stalling Zadelkamer
Rijbanen Longeercirkel
Services Revalidatie Geschikt voor pensioen paarden Geboorte begeleiding
Type Pensionstal Vakantie stalling
Uitrijmogelijkheden Nabij het bos Nabij ruiterpaden (overig)
Verzorging Wasplaats Warm water Solarium
Voer Hooi Kuil/Voor-droog Brok

Afbeeldingen