Flevo Manege

Beschikbaar

Omschrijving

Manege met pensionstal in Dronten. Het bedrijf beschikt o.a. over 2 binnenbakken en 2 buitenbakken.

Ook zo vaak langs de Zuid 30 in Dronten gereden en altijd al eens binnen willen kijken? Kom gerust een kijkje nemen in de Flevomanege.

In deze manege is er de mogelijkheid om aan allerlei vormen van paardensport deel te nemen. Zo worden er naast de reguliere dressuurlessen ook regelmatig springlessen en voltigelessen verzorgd. Er kan door jong en oud lessen worden gevolgd. Deze lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs en instructrices.

Tevens is er de mogelijkheid om pony of paard te stallen in een ruime box in de Flevomanege. Pensionklanten kunnen gebruik maken van alle mogelijkheden die de Flevomanege biedt. Er zijn twee mooie binnen- en twee ruime buitenbakken, een longeercirkel en een groot weiland.

De Flevoruiters, Flevomanege en Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland maken allemaal gebruik van de accommodatie van de Flevomanege. Ieder onderdeel beschikt over een eigen website. Voor meer informatie over de Flevoruiters gaat u naar www.flevoruiters.nl en voor meer informatie over stichting paardrijden gehandicapten flevoland gaat u naar www.spgf.nl

Loop eens binnen, kom vrijblijvend kijken of neem contact op.
Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden!


Faciliteiten

Aantal-boxen < 20
Binnenbaan 20x40
Buiten Paddocks Weidegang
Buitenbaan 20x40 20x60
Huisvesting Standaard box
Overig Trailer stalling Kantine Zadelkamer Hengsten toegestaan
Type Pensionstal
Uitijmogelijkheden Nabij ruiterpaden (overig)
Verzorging Wasplaats Warm water
Voer Hooi Kuil/Voor-droog Brok Muesli

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

Flevo Manege